MIGRAINE bij kinderen 

vanaf 12 jaar

MIGRAINE bij kinderen 

vanaf 12 jaar

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, komt migraine best vaak voor bij kinderen.


Let food be thy medicine and medicine be thy food.

neem de regie bij migraine

Migraine is niets meer dan een uiting van disbalans. Het vertelt iets over de voedingsbodem waarop het zich manifesteert.

Ieder lichaam beschikt over een zelfhelend vermogen. De kracht van mijn (holistische) benadering zit in het terugbrengen van deze totaalbalans waardoor klachten verminderen.

Voeding en beweging zijn daarbij essentieel. 

wat kan ik voor je betekenen?

Tijdens een persoonlijk inventarisatiegesprek met u en/of uw kind gaan we op zoek naar mogelijke factoren die van invloed zijn op migraine.

Daaruit volgt een persoonlijk voedingsadvies en behandelplan.

In de meeste gevallen volstaan 1 tot 3 gesprekken (online).

Wat kun je verwachten?

  • Leefstijl en voedingsanalyse
  • Persoonlijk advies
  • Orthomoleculair suppletie advies

In overleg:

  • Verdieping met individuele begeleiding
  • 6 weken Powersmoothie Challenge (boordevol recepten)
Mijn naam is
ir. Marieke de Zwaan

(1976) Ik ben getrouwd en moeder van 3 puberende jongens. Wij hebben met ons gezin 10 jaar over de wereld gereisd.

De verschillende continenten openden ieder op zijn eigen manier mijn ogen. Mijn steeds weer veranderende omgevingen raakten mij op een bijzondere manier aan om mijn levensstijl compleet om te gooien. Ik voelde me al snel energieker en mijn chronische MIGRAINE verdween naar de achtergrond.

Nu jaren verder heb ik middels mijn boerengenen en academische benadering een holistisch programma ontwikkeld. Want ik heb als missie om jong en oud te helpen naar een leven met minder MIGRAINE en meer levensgeluk.

Een vleugje Bourgondisch, Latino & Laid-back…

'Marieke heeft mijn zoon van 14 jaar geholpen toen hij weer een migraine-aanval had gehad. Ze luisterde eerst goed naar ons verhaal, stelde goede vragen en probeert eerst het hele kind te zien. Daarna gaf ze ons adviezen, waar we mee aan de slag zijn gegaan. Het geeft zowel ons als onze zoon vertrouwen. Ontzettend bedankt voor jouw luisterende oor, jouw holistische benadering en adviezen.' Floor Duijndam

'Marieke heeft meer dan verstand van zaken.' Anneke Ypma


 MIGRAINE bij kinderen

vanaf 12 jaar

MIGRAINE bij kinderen

vanaf 12 jaar© 2024, Pomme Lifestyle    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy