Coaching & Training

Vitaliteit, mentaal welzijn en persoonlijk leiderschap

Coaching & Training

Vitaliteit, mentaal welzijn en persoonlijk leiderschap

'The greatest gift you can give to somebody is your own personal development.'

1 op 1 coaching

Waar pijn zit, zit de potentie om te groeien. Ik geloof erin dat het normaal is dat je er af en toe zelf even niet meer uitkomt. 

Als coach ben ik er voor je. Ik luister, spiegel, stel vragen en onderzoek samen met je wat echt belangrijk voor je is. Maar vooral ook wat je kunt doen om te groeien en weer richting te geven aan je leven.

Dit is niet alleen in het belang van jou als werknemer, maar ook in het belang van jouw werk- en leefomgeving.

Coaching is altijd maatwerk en afgestemd op de hulpvraag.

training

Als trainer ben ik er graag voor mensen die zich willen ontwikkelen. 

Dit zorg ervoor dat je op de lastige momenten af kunt stemmen op jezelf om vanuit daar de juiste keuzes  te maken. Zo kun je blijven staan voor wie je bent en voor wat je belangrijk vindt.

Trainingen worden vormgegeven in overleg met de opdrachtgever. Thema's vallen onder de noemer vitaliteit, mentaal welzijn en persoonlijke groei.

Denk hierbij aan 'Rust in je hoofd', 'Werk en privé in balans', 'Fit met voeding', 'Kom in je kracht', of 'Vitaliteitscheck op de werkvloer', 'Hoe ga je om met stress' of 'Vitaal Leiderschap'.

Hoe werk ik?

In alles wat ik doe, hoop ik terug te laten komen waar ik voor sta: verbinding, verdieping en plezier. Mijn stijl is pragmatisch, praktisch en intuïtief. 

Coaching of trainingen vinden plaats op lokatie, in de natuur of online.

wat is het resultaat?

Grip op je totaalbalans
Persoonlijke groei
Gelukkiger leven

En voor de werkgever:
● meer productiviteit
● minder ziekteverzuimCoaching & Training

Vitaliteit, mentaal welzijn en persoonlijke leiderschap

Coaching

Training

Vitaliteit, mentaal welzijn en persoonlijke leiderschap

Even voorstellen

ir. Marieke de Zwaan

In 2001 studeerde ik af aan de TU Delft en werkte ik aansluitend als architect voor verschillende multinationals. Tien jaar reisde ik vervolgens met mijn man en 3 zoons over de wereld en woonden we in Amerika, Australië en Brazilië.

Tijdens onze reizen begon ik in te zien dat we als mens ongelooflijk veel potentie onbenut laten. Zo hebben we zelf alles in huis om ons fysiek, mentaal en emotioneel goed te voelen.

Sinds 2019 begeleid ik in Nederland met mijn bedrijf Pomme Lifestyle mensen, van productiemedewerkers tot executives met alle nationaliteiten, die toe willen werken naar de beste versie van henzelf.

Dit doe ik middels coaching, trainingen, lezingen, webinars, challenges, opstellingenwerk en retraites voor diverse organisaties, waaronder Ebusco, Heembouw, Cloetta, De Mandemakers Groep, GGD West-Brabant en de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen.

Insert Image

Mijn specialiteiten

• Persoonlijk leiderschap
• Gezondheid en welzijn
• Voeding
• Integrale vitaliteit (fysiek, mentaal, emotioneel)
• Stress en burnout
• Migraine
• Systemisch werk

"Eigenlijk zou je elke maand zo'n gesprek moeten hebben."

Wat anderen Zeggen

Nick waterloo

manager


Mijn vraagstuk was hoe ik de interne rust kan bewaren in een dynamische en stressvolle werkomgeving die veel van je vraagt.

Na een traject met Marieke heb ik hierop mijn antwoorden gevonden, met als gevolg dat ik mijn besluitvormingen veel doordachter maak.

Marieke weet zich perfect aan te passen aan datgene wat jij op dat moment nodig hebt. Vooral als het voor jezelf niet helder is, wat er moet veranderen.

Emre Bastürk

engineer


Marieke !! She is much more than a Coach.. When I recently moved to the Netherlands, the adaptation process was not easy, and meeting with her on this difficult path was my best chance.

Maybe a session takes two hours, but the positive effects will continue two weeks and will teach you to heal yourself and find your own treatment.

Sometimes all you need is to talk and she's really good at that, understands you, encourages you and inspires you. Also she contributes to the whole process with nutritional advices and knows what we should eat or what we need!

Bob Fleuren

COO Ebusco


100% Marieke de Zwaan 100% bezieling en inspiratie rondom alles wat met vitaliteit te maken heeft.

KARIN TOBIAS – DILLEN

Clinical psychologist – Head of Department for Outpatients (hoofd behandelzaken) at GGz Centraal


Marieke heeft op zeer professionele wijze een bijdrage geleverd aan het congres van de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen. Ze is zorgvuldig in de aanpak, het contact met de toehoorders en de uitvoering.

Haar kennis over sustainable lifestyle en belang van gezonde voeding heeft ze op creatieve wijze weten in te vlechten in een luchtige maar belangrijke boodschap voor de deelnemers aan het congres. Ze is flexibel en stemt goed met haar opdrachtgever. Echt een aanrader!

Dorien Kooijman

HR adviseur


Met haar levenservaring, rust en innerlijke kracht die zij uitstraalt, heeft Marieke mijn vertrouwen gewonnen.  

De problemen waar ik in het dagelijks leven tegenaan liep, werden net even anders belicht. Dat leidde voor mij tot verhelderende eyeopeners. Marieke is een professionele coach die vanuit passie en met volle overtuiging de materie overbrengt. 

JORIEN SCHAAF

engineer / manager


Na mijn scheiding ben ik bij Marieke een coachtraject gaan volgen, met als doel om als werkende moeder van 2 kinderen meer energie te krijgen en het leven beter aan te kunnen.

Op fysiek en psychologisch vlak heeft Marieke me erg geholpen en kon ze me zelfs via het digitale scherm inzichten geven die me erg geholpen hebben bij mijn weg omhoog.


Marieke is zeer professioneel en kundig op alle verschillende aspecten die ze behandelt, aanrader!'

GILIAN GRATAMA VAN ANDEL

HR businesspartner bij Heembouw 


Marieke heeft voor ons een webinar verzorgd waarin ze haar persoonlijke verhaal heeft gedeeld (online) met een flink aantal collega’s.

Mooie manier om ons weer te triggeren in de juiste voeding, de tijd nemen voor voeding en hier plezier en gezelligheid aan te beleven. Dit was een mooie aanvulling voor ons op ons zgn. Winterfit programma dat we deze winter binnen Heembouw georganiseerd hebben. Dank Marieke!

TJITSKE

coachee


Voordat ik bij Marieke kwam, zat ik niet lekker in mijn vel en worstelde ik met mijn werk-prive balans.

De kracht van Marieke ligt op het inspelen op wat jij op dat moment nodig hebt en daarvoor neemt ze echt de tijd. Ik heb het ervaren als een cadeautje, dat gun ik iedereen!

Rob vrins

zelfstandig ondernemer


De reden dat ik een traject bij Marieke heb gevolgd, is omdat ik kampte met vermoeidheid en gewichtstoename.

Al snel ervaarde ik meer energie en kwam ik veel lekkerder in mijn vel te zitten.

Het traject was heel concreet en vooral niet zweverig. De duur van 4 maanden maakt dat ik datgene wat voor mij werkt, ook echt heb geïmplementeerd.

Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen!Coaching & Training

Vitaliteit, mentaal welzijn en persoonlijk leiderschap

Coaching

Training

Vitaliteit, mentaal welzijn en persoonlijk leiderschap


Opdrachtgevers:

Insert Image

© 2024, Pomme Lifestyle    I   Algemene Voorwaarden    I  Privacy policy